Produse de lux interzise prin lege

Produsele de lux sunt preferatele excentricilor. Din pacate pentru ei,  exista destule produse de lux care sunt interzise, in anumite parti ale lumii. In urmatoarele randuri va prezint cateva din produsele de lux, excentrice, care sunt interzise si considerate ilegale, in anumite tari.

Hainele de blana naturala sunt interzise in California. Dorinta de a purta blanuri naturale a aparut din timpuri indepartate, cand doar nobililor le era permis sa poarte aceste blanuri.

1358369495_311054374_5-Superbe-manusi-piele-si-blana-naturala-captusite-pret-50-lei-urgent-Bucharest

Fildesul. De cand fildesul este folosit pentru piesele de sah, bilele de biliard sau clapele pianului, coltii elefantilor nu mai sunt in siguranta. Dupa ce elefantii au fost introdusi pe lista speciilor pe cale de disparitie, cometrul international de fildes a fost interzis.

fildes-elefanti_40693

Trabucurile cubaneze. Aceste produse de lux, sunt interzise in America, inca din 1962, cand a fost pus embargo pe importul de trabucuri cubaneze.

trabucuri-extravaganzi-com

Caviarul Beluga. Pentru amatorii de extravagante si lux, caviarul beluga reprezinta cheia succesului unei petreceri de fite. Insa, acest caviar foarte scump, provine de la sturionii  beluga, o specie protejata prin lege. Acest produs este interzis in mai multe state precum si in SUA.

image_preview

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s