Cele mai spectaculoase rochii din istoria premiilor Emmy

Fara adidasi nike sau pantaloni de trening, am placerea sa va prezint cele mai inspirate, cele mai spectaculoase rochii din isoria premiilor Emmy.

Little black dress – Evan Rachel Wood

Nominalizata la premiile Emmy, cu filmul Mildred Pierce, Evan Rachel Wood s-a facut remarcata purtand o rochie neagra, care i-a pus in evidenta calitatile. Nu a castigat premiul dar a intrat in istorie ca fiind una dintre cele mai spectaculoase aparitii din istoria Emmy.

2afba48cd1a74d97_evan-rachel-wood

O rochie perfecta pentru o blonda – Katherine Heigl

Esti blonda si vrei sa iesi in evidenta? Cel mai bun exemplu pentru tine este actrita Katherine Heigl. La premiile Emmy din 2006 si-a facut aparitia intr-o rochie exceptionala, accesorizata perfect.

KatherineHeigl_Emmys_400

Un exemplu de urmat – Blake Lively

Starul din Gossip Girl, a declarat de nenumarate ori ca este pasionata de moda. La premiile Emmy din 2009, nu a dezamagit, iar rochia sa rosie, a ramas in isotira premiilor, ca fiind una dintre cele mai memorabile rochii.

GZHxBVL-AITl

O rochie decoltata – Olivia Wilde

In 2009 a fost nominalizata la premiile Emmy datorita prestatiei sale din indragitul serial Dr. House. Nici pe covorul rosu nu a dezamagit, cand a reusit sa ataraga toate privirile, intr-o rochie decupata la spate, care epune o mare parte din spatele actritei. Sexy&chic

cu

Rochia perfecta pentru trupul perfect – Nina Dobrev

Dragostea fanilor s-a datorat olului ei din serialul The Vampiers Diaries dar admiratia tuturor celor prezenti la premiile Emmy, s-a datorat rochiei sale. O rochie rosie, potrivita perfect pentru corpul ei, a reusit sa castige un loc in topul celor mai memorabile prezente de la premiile Emmy

Red-Carpet-Nina-Dobrev-2011-Emmy-Awards-Mermaid-Sweetheart-Ruched-Satin-Celebrity-Dress-Evening-Dress-IWD2113

Leave a comment