Cele mai scumpe case ale celebritatilor

Cine sa detina unele dintre cele mai extravagante case din lume, daca nu celebritatile de la Hollywood! Azi va prezint cateva dintre cele mai scumpe locuinte, din lume!

Kourtney Kardashian impreuna cu sotul ei, au achizitionat in anul 2010, o casa in valoare de 1,7 milioane de dolari. Casa cu suprafata de 5,334 mp, 4 dormitoare si 4 bai, o piscina si un centru spa, a clasat-o pe Kourtney Kardashian in topul celor care detin cele mai scumpe case din lume!

Kourtney_House

Drew Barrymore este fericita detinatoare a unei vile in valoare de 7 milioane de dolari. Vila, situata intr-unul din cele mai faimoase cartiere din America, creata in stil mediteranean, are 6 dormitoare,5 bai si o piscina in stil roman. Aceasta nu este doar o vila extravaganta ci si un cartier, cu vecini precum Oprah si Steve Martin.

barrymore_lawn_531

Cu o casa estimata la 8 milioane de dolari, starul pop Britney Spears locuieste intr-o comunitate extrem de privata din Hidden Hills. Cu 10 dormitoare, 13 bai si un salon cu imense candelabre, casa starului este in topul celor mai scumpe case din lume.

britney-spears-new-18-million-house-02

Tiger Woods si conacul sau in valoare de 60 de milioane de dolari. Una dintre cele mai scumpe case din lume are vedere la Oceanul Atlantic si un teren de golf.

Tiger+Woods+owns+12+acre+80+million+mansion+lGr3FaRnMqBl

O alta casa scumpa, in topul celebritatilor, este cea a lui Dr. Phil. Realizatorul emisiunii care ii poarta numele, este detinatorul unei locuinte in valoare de 29,5 milioane de dolari. Vila situata in Beverly Heals, este construita pe 14,000 mp, cu 5 dormitoare, 13 bai, un teren de tenis si o casa pentru oaspeti.

Doctor+Phil+McGraw+wife+Robin+splashed+out+GEuIv00oJy2l

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s