Pietrele pretioase in functie de zodie

Se spune ca femeile aleg accesoriile in functie de zodia in care sunt nascute. Indiferent de starea ta de spirit sau de energia ta, alegerea ccesoriilor este influentata de semnul zodiacal. Asadar, sa vedem care sunt pietrele pretioase in functie de semnul zodiacal.

Berbec. Spirit energic si impulsiv, berbecul este un semn de foc asadar pietrele pretioase rosii sunt cele care se potrivesc berbecilor: hematitul, jaspul rosu, rubinul, heliotropul, carneolul, granatul si pirita.

Taur. Sensibili, calmi dar foarte incapatanati, accesoriile cu pietre pretioase in culori pastelate sunt potrivite zodiei: cuartul roz, jadul, jaspul verde sau chihlimbarul.

Gemeni. Acestia sunt guvernati de Mercur, cu un caracter dual si extrem de imprevizibili iar pietrele pretioase de culoare galbena sau verzuie, se potrivesc spiritului unui geaman: ochiul de tigru, obsidianul verde, citrinul, unakitul ori topazul.

Rac. Deoarece sunt firi sensibile, accesoriile racilor trebuie sa contina pietre pretioase in culori neutre, precum: onixul alb, perla, diamant sau piatra lunii. Asadar, racii nu se vor incalta cu adidasi si nu vor purta perle! 🙂

Leu. Foarte energici si guvernati de soare, accesoriile in culori aprinse sunt preferatele lor. Pentru un leu alege agatul de foc, crisoberilul, labradoritul si piatra Soarelui

Fecioara. Zodie atrasa de elementele tipice pamantului, meticuloase si organizate, fecioarele prefera accesorii cu pietre pretioase precum: jadul, sodalitul, smaraldul, agatul de muschi si cuartul fumuriu

Balanta. Boemi, pietrele pretioase potrivite acestei zodiei sunt: palul, crisoprazul, topazul, amazonitul sau jadul.

Scorpion.  Guvernati de Pluton, curajoti si hotarati, pietreele pretioase potrivite pentru scorpioni sunt: opalul, ochiul de soim, turmalina, malahitul, berilul si agatul.

Sagetator. Albastru intens precum caracterul si spiritul acestora iar pietrele pretioase se aseamana firii lor: zirconul albastru, lapis lazuli, aventurinul, turcoazul si safirul.

Capricorn. Pietre pretioase negre, albastre sau violet precum: onixul, ametistul, obsidianul si aventurinul albastru. sunt caracteristice acestei zodii.

Varsator. Un varsator trebuie sa detina cel putin o bijuterie de culoare albastra precum turcoazul.

Pesti. Semn al apei, pestii iubesc accesoriile din pietre pretioase albastre precum: agatul albastru, azuritul, ametistul sau cuartul albastru.

bijuterie
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s