Cea mai scumpa lenjerie de pat din lume

Stiati ca un om isi petrece o treime din viata sa, domind? In timpul somnului, celulele se regenereaza si are loc odihna fizicului si a psihicului. Pe scurt, in timpul somnului, creierul „curata mizeria” acumulata pe parcursul zilei. Daca somnul este atat de important pentru viata noastra, de ce sa nu cheltuim mai multi pani pentru un somn mai linistit?

Charlotte Thomas Bespoke este cea mai scumpa lenjerie de pat din lume. Din cea mai buna lana, cu o mie de fire din bumbac egiptean, filetate cu aut de 22 karate. Toata tesatura pentru lenjerie este lucrata manual. Preturile sunt piperate, doar o fata de perna costa 1.200 de lire, imaginati-va cat costa intreaga lenjerie de pat.

Nu trebuie sa-ti cumperi cea mai scumpa lenjerie de pat, sa poti dormi linistit, dar ai nevoie de lenjerii de pat de calitate superioara. Acum ai ocazia sa castigi lenjerii de pat de calitate superioara, participand la concursul organizat pe blogul Simonei.

Cateva cuvinte despre site-ul domitor-baie.ro. Un magazin online care pune la dispozitia clientilor produse de calitate superioara. Pe site se gasesc produse pentru dormitor precum: lenjerii bumbac dublu satinat, lenjerii bumbac 100%, lenjerii bumbac satinat 6 P, lenjerii bumbac satinat 6P UNI, lenjerii bumbac satinat 4 P, lenjerii bumbac creponat, lenjerii Pat 1 persoana, lenjerii copii, pilote si perne. In sectiunea produselor de baie gasim: halate de baie din bumbac 100% si prosoape de baie.

Ai ocazia sa castigi vouchere de cumparaturi pe dormitor-baie.ro participand la concurs!

Incearca si tu!

AndreeaT

Sedna

Spanac

Emil

Razvan

DelaBirou

Crash4crantz

Spor la treaba!

_vyr_80B-203

 

 

Advertisements

2 thoughts on “Cea mai scumpa lenjerie de pat din lume

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s