Prietenii celebre

Ce mai frumos decat o prietenie puternica? O prietenie intre oameni faimosi. Asadar, in lumea celor care au conturi grase si trupuri zvelte, exista prietenii celebre! Iata cateva dintre ele:

Leonardo DiCaprio si Tobey Maguire

Unii dintre cei mai iubiti actori Leonardo DiCaprio (The wolf of Wall Street) si Tobey Maguire (Spiderman) sunt prieteni din anii ’80, din vremurile in care acestia mergeau la castinguri. Prietenia lor este atat de stransa incat Leo a jucat alaturi de Tobey in spectaculoasa ecranizare The Great Gatsby. In film, acestia sunt cei mai buni prieteni.

leonardo-dicaprio-tobey-maguire-20158

Zach Braff si Donald Faison

Serialul Scrubs a fost momentul in care cei doi actori s-au cunoscut. Serialul s-a filmat in perioada 2001-2010 dar actorii sunt foarte apropiati si in 2014. Mai mult, Braff este cel care l-a botezat pe fiul lui Donald.

"All New People" after party

Brad Pitt si George Clooney

Unii dintre cei mai frumosi actori ai tuturor timpurilor sunt, culmea, cei mai buni prieteni. Acestia obisnuiesc sa-si faca farse unui altuia iar in momentele de cumpana, sunt mereu alaturi unul pentru celalalt.

Brad-PItt-George-Clooney-13

Ben Affleck si Matt Damon

Prietenia lui Ben si Matt s-a nascut pe platourile de filmare pentru filmul Good Will Hunting. Asadar, prietenia lor dateaza din anul 1997.

1024.3ben.ls.101212

Trace Ayala si Justin Timberlake

Cei mai buni prieteni inca din copilarie! Cred ca Justin si Trace merita premiul pentru cea mai frumoasa prietenie celebra. Prietenia lor este atat de stransa incat dein impreuna un restaurant si o linie de imbracaminte

JUSTIN-TIMBERLAKE2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s