Cele mai scumpe lucruri pentru bebelusi

Bebelusii sunt un motiv de fericire pentru orice parinte. Se spune ca un nou nascut este o binecuvantare in casa oricui, dar ce ne facem cand incepem sa cheltuim bani pentru acesta? Exista foarte multi oameni care au dezvoltat afaceri in acest “domeniu” al bebelusilor si sunt cativa, care au dus aceasta afacere la un alt nivel. Azi va prezint un top cu cele mai scumpe lucruri pentru bebelusi, din lume.

Pentru cei care doresc sa isi culce micutul pe cea mai scumpa saltea, trebuie sa stie ca pretul uneia atinge 50.000$. Se pare ca firma responsabila pentru aceaste excentritati, fabrica saltele pentru familia regala, de ani de zile.

Photo-29

 

Daca noi ne cumparam masini de mii de dolari, de ce sa nu achizitionam si micutului, un mijloc de transport de lux? Cele mai scumpe carucioare din lume costa aproximativ 4.500$!  Acestea au un design asemanator cu cel al masinilor si beneficiaza de suport pentru iPod sau DVD.

Photo-38

Cel mai scump produs pentru bebelusi, din lume, este o casuta. Valoarea acestui obiect este estimata la 65.000$. Inspirata din povestea Cenusaresei, casuta este fabricata din fibra si lemn. Produsul vine din Anglia iar costurile nu acopera si accesoriile din interior.

coach

Exista numeroase magazine online de unde puteti achizitiona produse pentru bebelusi, nu chiar atat de costisitoare. Spor la shopping!

Advertisements

2 thoughts on “Cele mai scumpe lucruri pentru bebelusi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s